Frakt & Retur

Frakt

Alla beställningar skickas inom 48 timmar efter beställning. Därefter beräknas det ta mellan 7-14 arbetsdagar för beställningar inom Sverige. Då vi har vår fabrik i Kina och även vårt lager. Därav kan det tillkomma en tullavgift som behöver betalas, som du som kund får stå för.

Det är tack vare lagerhanteringen i Kina som gör att vi kan ha dessa låga priser då vi inte behöver stå för lagerkostnader och personal.

Vänligen kontakta oss i kontaktfältet om det har gått mer än 20 arbetsdagar sedan din vara skickas ut och du ännu inte fått din beställning, vi hjälper dig så snart som möjligt!

 

Returnerar

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp då du kan returnera din vara till vårt huvudkontor i Sverige istället för hela vägen till Kina för smidigare returer. Oavsett anledning erbjuder vi alltid returer inom 14 dagar efter att du mottagit din vara. Varan måste vara oanvänd och skickas tillbaka i samma skick som den kom i. 

Speciella regler gäller för hygienprodukter, på grund av hälso- och hygienskäl omfattas hygienprodukter av returrätten endast när plomberingen/förseglingen är helt intakt. 

Om du ångrar ditt köp är det du som ska stå för returfrakten. Är det däremot fel på varan (en reklamation) är vi som stå för returfrakten.

Kontakta oss så hjälper vi dig att returnera din vara och få full återbetalning.

 

Vårt Team
Dr. Fixare